Wedding photography

Contact us

Backlight photography

Ας γνωριστούμε από κοντά !

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας στο 6976680003 καλώντας από τις 9πμ. έως τις 9μμ. ή αφήστε τον αριθμό σας να σας καλέσουμε.

Backlight photography
Backlight photography

Got a Question?

Υπάρχει κάποια απορία σχετικά με τη φωτογράφιση του γάμου σας? Στείλτε μας τις απορίες ή και τις σκέψεις σας στα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο, συνήθως άμεσα !

+ 30 6976-68-0003

HELP

Frequently Asked Questions

BACKLIGHT WEDDING PHOTOGRAPHY

ABOUT PROFESSIONAL SERVISES

Παντρεύεστε και είσαστε στην προσπάθεια να καταλάβετε αν πρέπει να επενδύσετε ένα ποσό στην φωτογράφηση του γάμου σας, ή όχι. Ακόμα χειρότερα, διερωτάστε, αν πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματία φωτογράφο για την ημέρα του γάμου σας, ή σε κάποιον φίλο σας με μια καλή ψηφιακή μηχανή?  Ή βρίσκεστε σε δίλλημα, για το ποιον επαγγελματία να επιλέξετε, για την φωτογράφηση του γάμου σας.

Ότι και αν έχετε στο μυαλό σας, θα αναλύσουμε μερικά βασικά πράγματα για την φωτογραφία γάμου, μέσα από τις ερωτήσεις και απαντήσεις που βρίσκονται εδώ.

WHAT'S IMPORTANT

Δεν θεωρούμε ότι είναι αδύνατον να βρείτε έναν  φωτογράφο, ο οποίος λόγω συγγένειας ή φιλίας να μην σας ζητήσει χρήματα. Φυσικά και κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, Αλλά είναι καλή ιδέα να το διακινδυνεύσετε? Μάλλον όχι. Η ημέρα του γάμου σας είναι μοναδική. Οι προετοιμασίες πολλών μηνών, τα χρήματα και ο κόπος σας, περιμένετε να φανούν την ημέρα εκείνη. όλα θέλετε να είναι τέλεια και φυσικά δεν θέλετε να ριψοκινδυνεύσετε το οτιδήποτε. Θα δεχόσασταν ποτέ, το φαγητό που θα σερβιριστεί στην Δεξίωση του γάμου σας, να είναι αμφιβόλου ποιότητας? Θα δεχόσασταν να μην έχετε δει τα προσκλητήρια σας? Το κείμενο και το χαρτί να είναι επιλογή του τυπογράφου? Θα σας άρεσε το νυφικό να μην είναι ραμμένο στα μέτρα σας και να μην ταιριάζει στο σώμα σας? Φυσικά και όχι. Τότε πως θεωρείτε ότι μπορείτε να πάρετε ένα άρτιο αποτέλεσμα από έναν μη επαγγελματία?

Διαβάστε ένα άρθρο εδώ.

'' Η αισθητική δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με τον νόμο των πιθανοτήτων, δηλαδή τραβάμε 5 φωτογραφίες και έχουμε σωστή την μία.''
Backlight photography
professional photographer

Το ψηφιακό άλμπουμ είναι το σύγχρονο πλέον φωτογραφικό άλμπουμ που σε αντίθεση με το παλαιότερο αναλογικό, δεν έχει τις φωτογραφίες ”κολλημένες” πάνω του. Οι φωτογραφίες στο ψηφιακό άλμπουμ έχουν εκτυπωθεί κατά όλο το μήκος και πλάτος του άλμπουμ και δεν υπάρχουν ”ενοχλητικά” κενά και διαφορές στο πάχος της σελίδας.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ

Στη φωτογράφηση που προηγείται καλό θα ήταν να είναι σχεδιασμένη εξ’ αρχής για τον έναν ή τον άλλο σκοπό. Κάθε άλμπουμ που σχεδιάζεται μετά τον γάμο ή την βάπτιση αφηγείται μια ιστορία.

Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτή η φωτογραφική αφήγηση έχει να κάνει με το ποιοί είμαστε και με το ”σκηνικό” του μυστηρίου και ότι ακολουθεί.

Η αφήγηση της ιστορίας μας μέσω των εικόνων γίνεται βάσει του συνολικού στυλ και όχι ασύνδετα από αυτό.

Μια μίνιμαλ φωτογράφηση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα ”φορτωμένο” άλμπουμ τόσο στο εξώφυλλο όσο και στο εσωτερικό του.

ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ

Θέματα αντοχής τόσο για το αναλογικό όσο και για το ψηφιακό άλμπουμ δεν τίθενται πλέον, καθώς τα υλικά που με τα οποία γίνονται εξασφαλίζουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής .

Προσοχή εδώ μιλάμε για ψηφιακό άλμπουμ και όχι υποκατάστατα τύπου photobook, slim, εκτυπώσεις σε κοινό χαρτί κα.

Η κάθε φωτογραφία του εαυτού μας είναι ένα πορτραίτο το οποίο μένει στο χρόνο. Το πορτραίτο αυτό αντανακλά τις στιγμές που τραβήχτηκε η φωτογραφία και τις διατηρεί στη μνήμη μας. Το πραγματικό νόημα των φωτογραφιών έγκειται λιγότερο στην οπτική πραγματικότητα που παρουσιάζεται και περισσότερο στα συναισθήματα και τις σκέψεις που προκαλεί σε αυτόν που τη βλέπει. Οι περισσότεροι άνθρωποι βγάζουν φωτογραφίες για να κρατήσουν στη μνήμη τους σημαντικές στιγμές, χωρίς πάντα να σκεφτούν ότι μαζί με τη στιγμή της φωτογραφίας ασυνείδητα μπορούν να διατηρήσουν και τα συναισθήματα που σχετίζονται με τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία. Η φωτογραφία μπορεί να γεννήσει συναισθήματα σε όποιους την βλέπουν, ακόμα και χωρίς να παρουσιάζονται σε αυτήν ή και χωρίς να γνωρίζουν καν τους φωτογραφιζόμενους.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυθόρμητες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Καλό θα είναι να βγάλουμε ένα μικρό αριθμό απο ”στημένες” φωτογραφίες κυρίως όταν μαζεύεται η οικογένεια για να φωτογραφηθεί, για να τους κρατήσουμε όλους ευχαριστημένους. Όλα αυτά βέβαια αναλύωνται σε βάθος, στο ραντεβού που θα κάνουμε μαζί, και εξηγούμε πως παίρνουμε αυθόρμητες φωτογραφίες όπως και ότι άλλο είναι σχετικό του θέματος.

Στην  BACKLIGHT PHOTOGRAPHY  έχουμε σχεδιάσει πλούσια πακέτα φωτογράφισης με την ποιότητα που βλέπετε στις φωτογραφίες μας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Θα βρείτε πακέτα με ψηφιακά άλμπουμ και έξτρα υπηρεσίες ,όπως Next Day,φωτογράφιση δεξίωσης και προετοιμασίες στο σπίτι,σε τιμή πακέτου χωρίς έξτρα χρεώσεις !!

Κλείστε ένα ραντεβόυ μαζί μας στο  6976680003  😀 !

χΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ?..ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ!

Οι φωτογραφίες σας δεν θα χαθούν ποτέ !! Εγγύηση εφ’όρου ζωής για όλο το φωτογραφικό σας υλικό.

Backlight photography

0
safety back ups {lifetime guaranty}
0
photos taken
last year
Close Menu
BACKLIGHT msg: Sorry,download is not allowed here...have a nice day though !

Omgomg Onion Darkmarket